19. september 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Publikum fik mål for pengene, da Tuse IF’s Sjællandsserie-hold lørdag fik besøg af Tune IF på banen ved Tusehallen.

Kampen var blot få minutter gammel, da Thomas Gramkow Sitarz bragte Tuse foran 1-0.

Et lille kvarter inde i kampen fik hjemmepublikummet igen grund til at klappe, da Daniel Skov Nielsen udbyggede føringen til 2-0.

Yosief Kiflay Andersen gjorde det til 3-0, inden kampen var en halv time gammel.

Først med ti minutter tilbage af kampen lykkedes det gæsterne, at komme på scoringstavlen.

Tuse var dog ikke færdig med, at levere og i kampens sidste sekunder gjorde Mads Nymann det til 4-1 på et assist af Yosief Kiflay Andersen.

Næste kamp for Tuse IF er søndag den 1. september. Her skal de møde Svebølle B&I. Kampen spilles kl. 14.00 på Svebølle Stadion.