19. september 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Holbæk B&I var lørdag på besøg i det østjydske, da holdet spillede mod Odder.

Odder rykkede op i 3. division fra Danmarksserien efter sidste sæson, men hvis man troede, at lørdagens kamp ville være let for Holbæk, så tog man frejl.

Isak Ponder bragte efter 13 minutters spil Holbæk foran på et hovedstød efter hjørnespark.

Holbæk havde pres på hjemmeholdet, men alligevel lykkedes det østjyderne at udligne i 22. minut, da Mikkel Clement sendte et fladt indlæg til Kasper Yde Hedegaard, som sendte bolden i Holbæks mål.

Hjemmeholdet var presset og det fortsatte i 2. halvleg, hvor Holbæk havde spillet under kontrol, men selvom bolden mest var på hjemmeholdets banehalvdel, så lykkedes det ikke Holbæk at skabe de store chancer.

Odder havde et par muligheder, der dog ikke resulterede i scoring, så stillingen forblev 1-1 ved slut.

Dermed ligger Odder nu på puljens 1. pads med syv point. Holbæk ligger nummer syv med fire point efter tre runder.

Danijel Djekic Hermansen fik i øvrigt det røde kort og blev udvist, hvilket betyder en kamp dags karantæne, hvilket betyder, at han ikke vil være med, når Holbæk tager imod VSK Aarhus i Holbæk Sportsby på lørdag kl. 13.00.