8. september 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En påkørslen af et busskur i Mørkøv og en person i Holbæk viste sig at hænge sammen.

Mandag eftermiddag kl. 13.29 modtog politiet en anmeldelse om, at en personbil havde ramt et busskur på Skamstrupvej. En politipatrulje kørte til stedet og fandt én person. Men vidner kunne fortælle politiet, at en anden bil havde samlet føreren op og var kørt væk med ham.

Det lykkedes ikke umiddelbart politiet at afklare, hvem der havde været fører af bilen, da den ramte busskuret.

Klokken 16.19 fik politiet så en melding fra en 29-årig mand, som fortalte at han var blevet påkørt af en bil ved stationen i Holbæk. Den 29-årige var sluppet fra påkørslen med mindre skader. Ud fra vidneforklaringer tydede det på, at den 29-årige var blevet påkørt af den samme bil, som havde samlet føreren op ved uheldet på Skamstrupvej.

En times tid senere lykkedes det en af politiets patruljer at finde bilen og bringe den til standsning. I den forbindelse blev en 35-årig mand fra Tølløse anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og politiet fandt en smule hash i bilen. Den 35-årige blev også sigtet for vold i forbindelse med påkørslen. Det viste sig, at de to mænd deler samme adresse og at der var opstået en uoverensstemmelse mellem dem. Det lykkedes dog at få mæglet mellem parterne.

Leave a Reply