1. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

TUse IF vandt overbevisende, da holdet lørdag eftermiddag havde besøg af B. Frem fra Sakskøbing i Sjællandsserien.

Mads Nymand bragte Tuse foran 1-0 efter fire minutters spil.

Tyve minutter senere sørgede Oliver Frederiksen for at udbygge føringen til 2-0.

Gæsterne kom ikke til at udgøre noget større indtryk – hverken på publikum eller kampen.

I 41. minut gjorde Patrick Pedersen det til 3-0 og blot to minutter efter sørgede Niclas Hesteng Sørensen for, at Tuse kunne gå til pausen med en komfortabel 4-0 føring.

Godt et kvarter inde i 2. halvleg leverede Mads Nyman to hurtige mål lige efter hinaden og dermed var føringen udbygget til 6-0.

Det var dog ikke slut for Tuse, som i kampens sidste minut fik en hjælpende hånd fra en Frem-spiller, som uheldigvis fik scoret selvmål, og dermed kom der til at stå 7-0 på scoretavlen i Tuse.