Lørdag kickstarter Paradis på Ahlgade 48 i Holbæk sæsonen med gratis is til alle.
Selvom det måske ikke er helt varmt nok for de fleste til at spise is, så er det – ifølge kalenderen – forår, og derfor er sæsonen for is også ved at begynde.
– Når foråret kommer, får danskerne lyst til at være mere ude—dagene bliver længere, humøret bliver
løftet, og vi får lyst til is, siger CEO i Paradis Søren Falck Hansen, der fortæller, at
erfaringen viser, at selv ikke lave temperaturer og sne kan afholde danskerne fra at hungre efter is.
Derudover løfter han sløret for, hvad den kommende issæson byder på af spændende nyheder
– I år kommer vi til at have ekstra meget fokus på bæredygtighed, særligt i vores emballage. Vi mener, det er vigtigt, at vi også tager vores ansvar i omstillingen til et mere bæredygtigt samfund—og her
mener vi, at vores emballage er et godt sted at starte. Det betyder blandt andet, at vi løbende over den kommende sæson introducerer bæredygtig genbrugsemballage i form af komposterbare isbægere,
skeer, sugerør, kaffelåg, milkshakebægere samt milkshake-låg. Derudover får vi nye servietter og poser, lavet i genbrugspapir, siger Søren Falck Hansen, der også løfter sløret for, at der også komme nye varianter af deres is lavet på økologisk havredrik, bl.a. en dobbelt chokolade variant.