25. oktober 2024

En af Kattens Værns 10 Katte-inspektører i aktion. Foto: Jesper von Staffeldt.

En af Kattens Værns 10 Katte- inspektører i aktion i Lejre kommune. Foto: Jesper von Staffeldt.
En af Kattens Værns 10 Katte- inspektører i aktion i Lejre kommune. Foto: Jesper von Staffeldt.
Holbæk Kommune har indgået en aftale om indfangning af herreløse katte med Kattens Værn aftalen indbefatter, at det er kommunen der betaler udgiften – det fremgår bare ikke af kommunens officielle hjemmeside – endnu.

Som vi tidligere har omtalt her på Holbaekonline.dk og senest i vores januarudsendelse på LokalKanalen, betyder samarbejdsaftalen mellem Holbæk Kommune og Katttens Værn, at det nu er gratis for borgerne i Holbæk Kommune, at få løst problemer med vilde katte, eller hvis man ser herreløse katte , som går for lud og koldt vand.

Man skal blot ringe til Kattens Værn på tlf . 38 88 12 00 (alle hverdage efter kl.10). Aftalen trådte i kraft ved årsskiftet og gælder foreløbigt et år frem.

En Orøborger har gjort opmærksom på, at der på Kommunens hjemmeside, stadig står at kattene indfanges af Kattens Værn på anmelderens regning, men det bliver vel på et eller andet tidspunkt opdateret, fakta er det er ganske gratis.

LokalKanalen har sendt et interview med bestyrelsesformand for Kattens Værn Mogens Wilbert og byrådsmedlem Ole Brockdorff (A), du kan se eller gense indslaget herunder (bør ses i HD-kvalitet)