20. september 2024

Når en så vigtig kamp som aftens pokalkamp mellem Holbæk B&I og Brøndby IF skal afvikles, er der brug for mange frivillige hjælpere, som velvilligt stiller deres tid og arbejdskraft til rådighed.

Flere end 100 frivillige er, ifølge Holbæk B&Is hjemmeside, i gang i forbindelse med pokalkampen og i front for det hele står mangeårige formand, kasserer og bestyrelsesmedlem og altmuligmand Frank Petersen.

Han har styr på alt det praktiske både før, under og efter kampen og sørger for, at det hele kommer til at gå som smurt.

I tiden op til kampen har der f.eks. skulle måles op og stillet hegn op, sørges for strøm til tv-produktionen, skaffes kontrollører, programsælgere og holdes møder med bredskabet, politi og Brøndbys sikkerhedsfolk og ikke mindst sørges for, at der er fadølsanlæg nok.

Under kampen skal de mange frivillige udføre deres opgaver og hver gruppe har en ansvarlig, som sørger for, at de frivillige ved præcis hvilke opgaver de har.

Når stadionlysene – der er ekstra kraftige denne aften på grund af tv-transmissionen – er slukket og publikum, spillere, ledere og pressen har forladt stadion, skal arbejdet med at få Holbæk Stadion til at ligne sig selv igen igang.

Så der er nok at se til for Frank Petersen og hans flere end 100 frivillige hjælpere.