24. oktober 2024

Politi, ambulance og redningsmandskab blev lørdag eftermiddag ved 13.30-tiden sendt til Munkholmvej hvor der var sket et færdselsuheld i krydset ved Ågerupvej.

Det viste sig, at en 72-årig kvinde fra Frederikssund efter kørsel i nordvestlig retning ad Munkholmvej i sin personbil ville lave et venstresving ad Ågerupvej. Under svingningen blev hun på højre bagskærm påkørt af en motorcykel ført i modsat retning på Munkholmvej af en 39-årig mand fra Gislinge. En anden motorcykel ført af en 39-årig mand fra Holbæk kørende bag den forulykkede motorcyklist nåede ikke at undvige og kørte derfor over diverse vragdele fra de to øvrige køretøjer også med skader på motorcyklen til følge.

Den førstnævnte motorcyklist blev med lægehelikopteren fløjet til Rigshospitalets traumecenter til behandling for skader i hovedet og brystet. Ifølge politiet bar begge motorcyklister styrthjelm under kørslen.

Trafikken blev i krydset Munkholmvej-Eriksholmvej ledt væk, indtil de forulykkede køretøjer var blevet fjernet af bjærgningskøretøjer kl. ca. 1530, og den tilkaldte bilinspektør havde afsluttet sine undersøgelser på uheldsstedet.