24. oktober 2024

Klar til start : Orø rundt på en GoldWing motorcykel.

Klar til start : Orø rundt på en GoldWing motorcykel.
Klar til start : Orø rundt på en GoldWing motorcykel.
Man er normalt aldrig glad for at tale om projekter der går galt, men i lørdags var Deres udsendte på Orø ude for et sådant lille uheld, til trods for alt så temmelig velforberedt ud.

Jeg havde planlagt at lave en lille videofilm op til Orødagen d. 1. juni og havde talt med Benny Jensen som ejer en næsten halv ton motorcykel – en Golden Wing – udstyret med næsten al det isenkram, der kan være på et sådant “dyr”. Herunder et lille påmonteret action- videokamera, af den type som er blevet meget populære, for de næsten ingenting fylder og optager knaldgode videoer. Prisen er også særdeles fornuftig. Han var frisk på at lægge motorcykel til en optagelse Orø rundt.

Større er kameraet ikke.
Større er kameraet ikke.

Alt så således ud til at køre som smurt – troede vi. Der skulle kun en lille myg til at slå os af pinden. Ikke sådan at myggen væltede motorcyklen, men da vi kom hjem for at se resultaterne af dagens anstrengelser, på en stor fjernsynsskærm blev vi sørgeligt skuffet: Hvad vi ikke kunne se på en lille skærm på kameraet kunne vi se på den store skærm: En udsplattet myg fyldt med blod fyldte godt op i billedet. Så efter vi havde sundet os over en kop øl, så var det på med vanten igen. Det endelige resultat af anstrengelserne kan ses om en uge på Holbaekonline.dk

Morale : En lille myg kan godt blive til en stor elefant!