Børn, unge og ældre fejrer Dansens Dag

Dansebussen har været på besøg hos Absalonskolen og Tølløse Centralskole og lært eleverne den særlige DD Dans. PR Foto.


Dansens Dag er en international mærkedag for dans og i Danmark fejres det som en dansefestival over 3 dage i slutningen af denne måned.

Som optagt til Dansens Dage har Tølløse Centralskole og Absalonskolen haft besøg af Dansebussen med fire professionelle dansere, som har lært dem trinene til en helt særlig dans, der er lavet af den anerkendte koreograf Sara Gaardbo til Dansens Dage.

Fredag d. 29. april vil eleverne så vise hvad de har lært for alle interesserede. Den dag, kan man kl. 12 opleve Absalonskolens 700 eleverne danse DD Dansen på mellemtrinnets boldbane kl. 12 på Absalonskolen. Og Tølløse Centralskoles elever vil vise DD Dansen i børnehaver, på plejehjem samt efterskole.

Børnehavebørn danser med ældre
Men det er ikke kun skoleeleverne, som er med i Dansens Dage. Børnene fra børnhaven Eventyrlunden vil besøge plejecentret Stenhusbakken og danse siddedans med de ældre.

Leave a Reply