Politiet efterlyser Slikland-røver

Denne unge gerningsmand forsøgte fredag d. 10. december at røve butikken Slikland. Foto: Politiet.


Politiet offfentliggør nu billeder af den dreng, som fredag d. 10. december forsøgte at røve Slikland på Tidemandsvej.

Røveriet fandt sted klokken 23.06, da en gernigsmand kom ind i butikken og forsøgte at true sig til kontanter med en ca. 20 cm lang kniv.

Den unge røver fik dog ikke noget ud af det, for butikkens indehaver jog gerningsmanden ud af butikken. Gerningsmanden løb ud af kiosken og ud på Tidemandsvej og i vestlig retning. Indehaveren fulgte efter gerningsmanden, som løb tværs over Markedspladsen og videre ad Rosen mod nord. Her måtte indehaveren dog opgive forfølgelsen.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, ca. 14-18 år, firskåren af bygning, etnisk dansker. Iført sort North Face jakke og formentlig hvid+mønstret hættejakke af mrk. S2one. Gerningsmanden medbragte en stor brødkniv med takker.

Midt- og Vestsjællands politi hører gerne fra vidner eller andre med oplysninger til sagen og kan kotaktes på telefon 114.

Leave a Reply