26. april 2024
Malte Sjørslev. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Malte Sjørslev scorede det 3. mål i søndagens kamp mod FA 2000. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Malte Sjørslev udbyggede føringen til 0-2. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I måtte nøjes med uafgjort mod Dalum IF, i en kamp hvor sejr længe så ud til at være inden for rækkevidde.

Der skulle gå godt en halv time, før kampens første mål blev scoret. Det var, heldigt nok for Holbækkerne, Mikkel Jensen, der bragte Holbæk foran 0-1.

Der var fut i Holbækkerne, som tre minutter senere udbyggede føringen til 0-2 på mål af Malte Sjørslev.

Men det odenseanske hjemmehold lod ikke gæsterne slippe så let og med fem minutter tilbage af 1. halvleg reducerede Dalums Frederik Humlegaard til 1-2. Det var også stillingen ved pausen.

2. halvleg forløb uden scoringer, så en sejr på 1-2 til Holbæk kunne meget vel være blevet slutresultatet, hvis ikke det var fordi, at Frederik Humlegaard i tillægstiden udlignede til 2-2.

Dermed måtte Holbæk tage til takke med et enkelt point i den samlede stilling – det eneste efter 3 kampe.