STARK Holbæk har ansat ny salgschef

Ny salgschef i STARK Holbæk Martin Rahn-Nielsen (49). Foto: STARK.

STARK Holbæk har netop ansat 49-årige Martin Rahn-Nielsen som ny salgschef. Han kommer med over 30 års trælasterfaring i bagagen.

Den nye salgschef skal have særligt fokus på håndværkerkunderne, som han ser frem til at møde i den kommende tid.

– Jeg glæder mig først og fremmest til at besøge kunderne og få opbygget relationerne. Samtidig er det en spændende udfordring at skulle være med til at løfte en forretning, som i forvejen går godt, fortæller han og suppleres af trælastdirektør Thomas Stoltz:

– Martin kommer med mange års erfaring inden for salg og ledelse og kender trælastbranchen og håndværkernes hverdag særdeles indgående. Dét er en kæmpe styrke til gavn for både kunderne og os, og jeg er glad for at byde ham velkommen på holdet.

Fra elev til leder
Martin Rahn-Nielsen kommer til STARK Holbæk med 6 års erfaring som salgschef i STARK Frederikssund og har før det arbejdet 22 år samme sted som trælastsælger. Derudover har han 3 års salgserfaring fra STARK Helsingør.

Han har derfor gennem årene opbygget stor erfaring med rådgivning og service rettet mod professionelle håndværkere og byggevirksomheder, ligesom han har gennemført flere efteruddannelses- og kursusforløb inden for salg og ledelse.

– Jeg har arbejdet mig op hele vejen fra en elevplads til lederstillinger og har lige fra starten syntes, at trælastbranchen var enormt spændende at være en del af. Det er en branche, hvor personlige relationer, tillid og faglig troværdighed er afgørende, og det passer rigtig godt til mit temperament, fortæller han.

Privat bor Martin Rahn-Nielsen med familien i Frederiksværk, hvor han er svømmetræner i fritiden, ligesom han både cykler og løber på hobbyplan.

Skriv et svar