Så er det (allerede) tid til nytårsknald og festlige hatte

Harald Nyborg har startet salget af nytårsvarer. (Privatfoto)


Hører du til dem, som allerede har fået nok af juletræer, julenisser og julelys – så kan du glæde dig over, at det allerede nu er blevet tid til at købe ind til nytårsaften.

I fredags blev det store juletræ i Ahlgade og julebelysningen i Holbæk midtby tændt af julemanden, og selvom der nok skal være nogen, der synes det var lidt vel tidligt, så er det måske bare en reaktion på, at flere butikker i byen har været i gang med salg af juleting siden starten af oktober.

Derfor kan det heller ikke rigtig overraske, at det nu er blevet tid til at købe nytårsknald, sjove hatte, farverige parykker og andet nytårsudstyr. Det er Harald Nyborg i Holbæk Megacenter, som allerede her midt i november, er leveringsdygtig i nytårsvarer.

Så står du og mangler en hundeproppistol, knaldperler, bordbomber eller en sjov paryk, så er det bare med at komme afsted. Her på Holbaekonline.dk forudser vi, at det inden udgangen af december vil være sæson for salg af svømmevinger, snorkler, oppustelige svømmebassiner, solparasoller og havehynder.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar