Tyveri af diesel fra brændstoftanke på rastepladser

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Søndag morgen modtog politiet to anmeldelser om tyveri af diesel fra på rastepladserne Springstrup Syd og Springstryp Nord på Holbækmotorvejen.

Tyverierne var sket i løbet af natten og brændstoftyven havde på begge rastepladser skåret runde huller i tankene for at kunne suge brændstoffet op fra tanke eller efterladte entreprenørmaskiner på indhegnede områder.

En vægter var kl. ca. 04.30 kommet til den nordlige rasteplads, hvorfra en mørk firehjulstrækker med tonede bagruder og med en mandlig fører hastigt var kørt fra stedet. Køretøjet havde formentlig ikke nogen nummerplader på. Politiet forsøger nu at finde frem til brændstoftyven(e) ud fra tekniske spor på stedet.

Lokalpolitiet i Holbæk hører også gerne fra personer, der enten har bemærket den mørke firehjulstrækker med tonede bagruder på rastepladserne natten til søndag, eller som har kendskab til ejere af et sådant køretøj. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar