17-årig varetægtsfængslet – sigtes for vold

En 17-årig mand fra Holbæks sydlige opland er blevet varetægtsfængslet, sigtet for vold i forbindelse med en sag fra Tølløse den 2. oktober i år, hvor to grupper unge blev overfaldet.

Overfaldene skete mandag d. 2. oktober kort efter klokken 21, da en kvinde og to mænd tilsyneladende helt umotiveret overfaldt to grupper unge, der blev truet med kniv. To piger og to drenge – alle omkring 16 år gamle – blev henholdsvis hevet i håret og nikket skaller.

Politiet oplyste dengang, at ingen af de fire unge kom alvorligt til skade.

Fængslet på lukket institution
Søndag middag blev en 17-årig mand så fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for vold. Den unge mand har været efterlyst til sagen og retten valgte at fængsle ham i surrogat på en lukket institution for unge til den 19. december.

Skriv et svar