Læserbrev: Dansk Folkepartis DNA

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Benny Nielsen, Gislinge, havde d. 28. november et læserbrev i Nordvestnyt betitlet Husk Dansk Folkepartis DNA.

Benny Nielsen beklager sig over, at DF har indgået konstitueringsaftale med S, SF og EL og efterlyser nogle ”tydelige DF-fingeraftryk i aftalerne med de røde partier”.

Her kan læseren så starte med at undre sig, for så er fokus på velfærd, mere borgerdemokrati, ytringsfrihed for de kommunalt ansatte samt det, at parterne har forpligtet hinanden på overholdelse af budgetaftalen for 2018 åbenbart ikke noget, som er DF politik.

Læser man videre står det imidlertid lysende klart, hvad Benny Nielsen betragter som DF-politik. Han savner åbenbart nogle mere tydelige flygtninge- og indvandrerfjendske – for ikke at sige racerene – takter i de indgåede politiske aftaler.

Det er vel så nu, det bliver rigtig interessant, for så vil det vel snart komme klart og tydeligt for en dag, hvad der er DFs DNA, når DFs valgte kandidater til kommunalbestyrelsen i Holbæk tager til genmæle.
Er DF et velfærdsparti med fokus på bl.a. de svageste i samfundet, eller er DFs mission i verden at føre en indædt krig mod fællesskab, inklusion og medmenneskelighed. Svaret på dette vil samtidig kunne tjene til en be- eller afkræftelse af Poul Nyrups berømmede ord om, at ”stuerene, det bliver DF aldrig.”
Da undertegnede hører til et af de i Benny Nielsens læserbrev benævnte ”røde partier” er svaret på ovenstående spørgsmål naturligvis af særlig interesse, men jeg tænker, at den øvrige del af befolkningen i kommunen kunne have en interesse i en afklaring af, hvad der er DFs DNA.

René Strunch
Kløvermarksvej 8
4450 Jyderup

5 kommentarer

 • Avatar Claus Clausen

  Sølle 105 stemmer til kommune valget 2017

 • Avatar René Strunch

  Tak for dit begavede bidrag til debatten, Claus Clausen.
  Når man fattes ord, som du tilsyneladende gør, er det letteste jo at flytte fokus fra det aktuelle emne.

 • Avatar Claus Clausen

  Selv tak, forstår godt du er skuffet.

 • Avatar René Strunch

  Det eneste, der sådan set skuffer mig i denne sammenhæng, er dit meget lidt kvalificerede bidrag til debatten, som måske egner sig bedre til verbale uoverensstemmelser mellem børnehavebørn. Du kunne f.eks. have valgt at komme med argumenter knyttende sig til mit indslag fremfor “Æh-bæ-bu, du er dum”- stilen, men her stiller jeg sgu nok for store krav i forhold til din mentale kapacitet.

 • Avatar Kim Malmberg Hansen Politiker Dansk Folkeparti

  Kære Rene og andre interesserede.
  Dejligt at du gerne vil høre mere om Dansk Folkepartis DNA.
  Jeg giver gerne en kop dialog kaffe, og du får naturligvis vores arbejds program.
  Senest har Ida Auken udtalt”
  Centrum-venstre har ifølge Ida Auken haft for travlt med at tage afstand fra det gule Danmark, som kan finde på at stemme på Dansk Folkeparti.
  “Det er en kæmpe fejl. Dels fordi det er nogle vigtige diskussioner, Dansk Folkeparti har rejst, dels fordi de jo også har haft ret i flere ting.”
  Så det er helt naturligt du gerne vil vide mere.
  Mange hilsner
  Kim Malmberg Hansen
  Formand for Dansk Folkeparti Holbæk afdeling.

Skriv et svar