26. april 2024

Kurt Næsted (V) , formand for vækstudvalget i Holbæk kommune. Foto: Jesper von Staffeldt.

Kurt Næsted  (V) , formand for vækstudvalget i Holbæk kommune. Foto: Jesper von Staffeldt.
Kurt Næsted (V) , formand for vækstudvalget i Holbæk kommune. Foto: Jesper von Staffeldt.
Hvem “kører med klatten” i Holbæk kommune?, hedder jo på pænt dansk: Hvem er det der bestemmer i Holbæk kommune? – politikerne med borgmesteren i spidsen eller administrationen?

Det er der nok flere forskellige svar på og problematikken om balancen mellem administration og politikere er jo ikke ny, tænk blot på den mere end 30 år gamle engelske serie Javel hr. minister, hvor ministeren tror det er ham som bestemmer, og så er det i virkeligheden hans departementschef m.fl. der reelt kører løbet.

I forbindelse med debatmødet på Holbæk teater i mandags stillede Holbaekonline.dk det spørgsmål til formanden for vækstudvalget Kurt Næsted (V).

Få svaret ved at se nedenstående i video, se den i HD-kvalitet

1 thought on “Hvem “kører med Klatten” i Holbæk kommune ?

  1. “Administrationen gør det vi ber dem om Politisk” siger formanden for vækstudvalget Kurt Næsted (V) i Videoen 3:16…

    Nå ja – det var vel så også det der skete i forbindelse med “Flyt eller mist din boligstøtte” 2014 i Holbæk kommune som hurtigt fik bragt Holbæk kommune på forsiden af landsdækkende aviser og i TV-medier.
    Det var næppe den fungerende arbejdsmarkedschef som selv fik den “knaldgode ide” at komme med den udmelding og det er selvfølgelig sket på baggrund af en udmelding fra øverste politiske niveau = Borgmesteren fra Venstre.

    Arbejdsmarkeds-chefen i Holbæk kommune udtalte efter at Holbæk kommunes praksis var dømt som værende ulovlig at (citat):
    “Jeg følte mig dårligt rådgivet”
    – selvom Holbæk kommune har en juridisk afdeling og Holbæk kommune er medlem af KL – Kommunernes landsforening…

    Holbæk kommune har en bevist rekrutteringsstrategi som går på at ansætte ledere som er parat til at gå til kanten af den gældende lovgivning og gerne ud over den…

    Iøvrigt syntes jeg at der sker mange partipolitiske ansættelser i Holbæk kommune og at der er en del byrådsmedlemmer som selv har privat-økonomiske interesser i sager og bevillinger….

Comments are closed.