26. april 2024

Holbaekonline.dk erfarer, at turistkontoret på Holbæk Museum nedlægges.

For tre år siden flyttede turistbutikken fra forretningen ved Holbæk Station til Holbæk Museum i Klosterstræde. Det skete i forbindelse med, at Holbæk Erhvervsforum overtog opgaverne fra den nedlagte turistforening.

Efter hvad Holbaekonline.dk erfarer, afskediges en medarbejder på turistkontoret i forbindelse med nedlæggelsen, og fremover skal opgaverne varetages af bl.a. Hotel Sidespoeret.

Holbaekonline.dk har kontaktes Holbæk Erhvervsforum for at få be- eller afkræftet oplysninger, samt for at få en kommentar, men man er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Vi følger historien op.

3 thoughts on “Turistbutik på Holbæk Museum lukker

  1. Byrådsmedlem Kurt Næsted (V) bekræfter overfor Holbaekonline.dk, at man lukker Turistbutikken på museet, og foruden Hotel Sidesporet skal også de lokale campingpladser fremover inddrages i turistformidlingen . Årsagen til man lukker er, at der kom for få turister på stedet og det derfor er for dyrt at drive i forhold til indsatsen

  2. Tåbeligt at ligge et turistkontor i en sidegade hvor publikums trafikken ikke er særlig stor. Det skal lige på hovedstrøget hvor dét er synligt døgnet rundt, ellers giver det ingen mening.

  3. Hvad med, at lave turist kontor, butik, café i en af de ledige butikker i Ahlgade! Et hyggeligt sted! Ville være dejligt med sådan et sted! Nu da havnekiosken også er blevet sådan et popsmart sted!Hvor blev hyggen af i Holbæk?

Comments are closed.