27. april 2024

I aften kan man smage otte forskellige fantastiske og spændende øl og samtidig høre Mik Schack livligt fortælle forrygende og sandfærdige øl-historier. Det sker i Huset på Næsset.

Danmark har i det seneste årti været ude for en sand revolution. En ølrevolution.

Fra kun at have en håndfuld store og mellemstore bryggerier herhjemme, som alle bryggede pilsner-øl, så Danmark efterhånden oppe på mere end et hundrede bryggerier, der brygger hele smagspaletten fuld.

Og så har øl fået en ny mening – det er ikke længere kun noget vi drikker for at blive fulde eller slukke tørsten over hækken med naboen. Nu tænkes der over hvilken øl, der passer til maden og hvilken øl, der smager godt til desserten. Danskerne har fået øjnene op for de mange forskellige øl, der findes.

Mik Schack tager med snakketøjet afsæt i otte fantastiske øl i smageglassene og kommer på finurlig vis rundt om vores ølkultur – og anden kultur.

Det skal nok blive underholdende og interessant, når altmuligmanden Mik Schack, der i virkeligheden hedder Michael Hans Greve Schack og som både kan kalde sig journalist, jazzmusiker, tegner, foredragsholder, tintinolog, radiomand og tv-vært, kommer og optræder på slap line i et underholdende foredrag.

Info:
Stand-up ølsmagning med Mik Shack
Dato: Lørdag d. 15. november 2014, kl. 20:00 (spisning kl. 19.00)
Sted: Huset på Næsset, Udbyvej 52, Udby, 4300 Holbæk
Mere info: www.husetpaanaesset.dk