27. april 2024

Arkiv foto: Rolf Larsen.

Fra 5. oktober er der igen søndagsåbent på biblioteket i Holbæk. Arkiv foto: Rolf Larsen.
Fra 5. oktober er der igen søndagsåbent på biblioteket i Holbæk. Arkiv foto: Rolf Larsen.
Nu slås dørene igen op om søndagen for brugerne af biblioteket i Holbæk.

Fra 1996 til 2009 kunne man gå på biblioteket i Holbæk om søndagen. Og sidste vinter lavede Holbæk bibliotek en forsøgsordning, hvor frivillige deltog som søndagsværter så biblioteket igen kunne åbne dørene for kommunens borgere om søndagen. Nu gentages successen – og fra søndag den 5. oktober og frem til søndag den 29. marts næste år er det igen muligt at komme på biblioteket i Holbæk.

Dørene er åbne for selvbetjening fra kl. 13-16

Arrangementer – også om søndagen
Nyt i denne sæson af søndagsåbent er, at biblioteket byder indenfor til nogle arrangementer. Man er allerede igang med at planlægge arrangementer, men det første ligger fast:

Søndag d. 5. oktober kl. 14 byder biblioteket på familiearrangmentet ‘Tormod og Dj Skummetmælks Opturs show’. Her er der dømt musikalsk kraftudladning for fuld reggaeskrue, masser af syg spade, stemmer der synger, rapper, beatbox-mund og vandorgel – bare for at nævne noget af alt det de to mestrer. Tormod og DJ Skummetmælk optræder ofte sammen med Chapper, men denne søndag kommer de alene. Koncerten er for hele familien. Arrangementet er gratis, så man kan bare møde op.