28. marts 2024

En 8-årig pige blev torsdag aftem ved 18.30-tiden udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun legede ved legepladsen ved SFO’en på Elverdamsskolen afd. Ugerløse på Hovedgaden i Ugerløse.

Pigen blev kontaktet af en fremmed mand, som lokkede hende med hen ad en sti og ind i et buskads. Her forsøgte han at få pigen til at røre ved hans lem, men hun nægtede og da han begyndte at onanere, bad pigen om lov til at gå, hvilket han lod hende gøre.

Pigen skyndte sig hjem og fortalte sin mor hvad der var sket. Moderen kontaktede straks politiet som kørte til pigens bopæl for at afhøre hende og få gerningsstedet udpeget.

Politiet undersøgte gerningsstedet med bl.a. patruljehunde og der blev fundet spor som nu skal undersøges nærmere i et forsøg på at få identificeret gernignsmanden.

Pigen beskrev den fremmede mand som: 30-45 år, almindelig af bygning, ca. 180 cm, lyst hår på ca. 5 cm, overskæg og skæg under mund, meget beskidte negle og rødt mærke i panden, iført sort T-shirt, arbejdsshorts, som stoppede lige over knæet, beskidte arbejdssko.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har set gerningsmanden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet kan kontkates på telefon tlf. 114.