To dræbt i voldsomt færdselsuheld

To blev dræbt og en er i livsfare efter et voldsomt færdselsuheld lørdag aften. Foto: Skadestedsfotograf.dk - Johnny D. Pedersen.

To blev dræbt og en er i livsfare efter et voldsomt færdselsuheld lørdag aften. Foto: Skadestedsfotograf.dk – Johnny D. Pedersen.

To personer blev dræbt, en er i livsfare og tre andre blev kvæstet da en Peugeot 206 og en Audi kørte frontalt sammen lørdag aften omkring kl. 20.40 på Landevejen ved Svinninge.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skete ulykken, da den ene bil i høj fart forsøger at overhale flere biler, men overhalingen lykkedes ikke og bilen når ikke at komme ind igen, inden den kolliderer frontalt med en modkørende bil.

De to dræbte var i Peugeoten og blev begge slynget ud af bilen, så den ene endte et par meter bag bilen, mens den anden endte ca. 12 meter foran bilen i en grøft. Motoren fra Peugeoten blev slynget ud og ramte det ene person. De dræbte er en 22-årig kvinde fra Asnæs og en 27-årig mand fra Snertinge. De pårørende til de dræbte er blevet underrettet.

Vragdele fra de to biler blev spredt over et strækning på et par hundrede meter.

Begge biler blev slynget af vejen og landede et godt stykke ude på marken i hver sin retning.

Føreren af Audien, en 18-årig mand fra Mørkøv, er i livfare og hans tilstand betegnes søndag formiddag fortsat som ‘kritisk’.

To passagerer i Audien og en passager i Peugoeten blev lettere kvæstet i den voldsomme ulykke.

En 3. bil blev ramt af vragdele men undgik at forulykke.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply