Nordvest FC får besøg fra syd

Mohammed Asrihi er en af de spillere, som Mogens Krogh har udtaget til søndagens kamp mod Nykøbing FC . Foto: Rolf Larsen

Der er gratis adgang, når Nordvest FC søndag eftermiddag tager imod Nykøbing FC på Holbæk Stadion.

Nordvest FC har vundet en kamp og spillet to uafgjort i de tre første kampe i denne sæson og Nykøbing FC, der indtil udgangen af sidste sæson hed Nykøbing Falster-Alliancen, har spillet en uafgjort og vundet to.

Cheftræner Mogens Krogh har udtaget Lasse Sømmergaard, Patrick Andersen, Kristoffer Dirksen, Frederik Tingager, Mads Bøjesen, Birol Sirankanli,Kristian Holm, Mikkel Vestergaard, Jakob Sparholt, Jonas Jakobsen, Ricki Olsen, Mustafa Bozkurt, Mohammed Asrihi, Thomas Jensen, Patrick Juhl og Martin Koch til søndagens kamp.

Kampen fløjtes igang kl. 13.30.

Leave a Reply