Læserbrev: Socialdemokrater i forklædning af Enhedslisten

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Socialdemokrater i forklædning af Enhedslisten

Den 1. maj afsluttede socialdemokraternes Sine Agerholms sin tale af med “Når de lokale liberalister drilagtigt kalder os betonsocialister, så skal vi ta’ det som en kompliment. Det er nemlig for, at der ikke er skyggen af holdningsskred hos os – VI véd, hvor vi kommer fra – vi kender vores værdigrundlag – og vi står fast på det… ”

Kære Sine, jeg forstår godt, at nogle kalder jer betonsocialister. For den politik I står for var moderne i Anker Jørgensens storhedstid. I påstår, at I er garanter for en kommune med ordentlig økonomi og ikke mindst, med en service der er markant bedre end i dag. Men I møder fremtidens udfordringer med fortidens løsninger. I styrer efter en gammeldags Socialdemokratisk ideologi, der ikke er fulgt med resten af udviklingen – heller ikke hos Socialdemokraterne. Du siger, at der hos jer ikke er skyggen af holdningsskred. Det er korrekt og betyder, at I ikke følger med udviklingen og tilpasser jeres politik efter den tid, vi lever i.

Som den socialdemokratiske ledet regering fortæller os ved enhver lejlighed, tillader tiden ikke, at flere og flere penge bruges i kommunerne. Tværtimod skal vi klare os for færre midler i de kommende år. Tiden hvor pengene automatisk strømmer ind i kommunekassen og man bare kan hæve verdens højeste skattetryk, er forbi!

Socialdemokraternes politik i Holbæk Kommune minder jo mest af alt om Enhedslistens råben på sidelinjen. Partiets rolle i Holbæk er ved at udvikle sig på samme måde: Som Enhedslisten er isoleret på Christiansborg uden lyst og evne til at tage ansvar, har Socialdemokraterne bevidst valgt at isolere sig i Holbæk Byråd. Måske er det ikke så mærkeligt, for Sine har flere gange kritiseret hendes egen regering og proklameret, at hun selv var i tvivl, om hun stadig var socialdemokrat. Jeg er ikke i tvivl. Den politik Sine ligger for dagen, ligger sig så tæt op af Enhedslisten, at Sine og Socialdemokraterne i Holbæk er socialdemokrater i forklædning af Enhedslisten.

Rasmus Brandstrup Larsen

Byrådsmedlem i Holbæk Kommune (V)

2 thoughts on “Læserbrev: Socialdemokrater i forklædning af Enhedslisten

  1. det er noget roderig enighed om a kassen ikke kan betale kr. 35,00 mere det når beløbet er så lsvt for at hjælpe så msnge med efterløn der dette beløb som tilsammen 420,oo pr å så burde liste ø skamme sig det skaæ siges at det foreslag som V

  2. det går ud over nogle andte opgaver så om list Ø ikke sider med kliste i r???
    o R??? og ikke tødr vælde den nuværende
    regering NB.det skal bemærkes at tidtlger tergering sænkede øl+ vand afgift trænger til hjernevask så om ikke det var en dårlig løsning så disse labbeløsning bør holde op hvad har det af betydning for A kassen opkræve 420.00 om året så vi undgår at nogle falder u af dagpengene (labbeløsning)føj men der ør komme et valg

Skriv et svar