Holbækfærgen atter tilbage

Nu ånder alt fred og ro på Orø, Holbækfærgen er tilbage. Foto: Jesper von Staffeldt.
Holbaekonline.dk tog imod, da M/F Orø torsdag aften vendte hjem.

Elsket og savnet i hvertfald af de to Orøbeboer Lene Andersen og Hanne Duelund. Men til beroligelse for de to damer og andre orøborgere, kan vi oplyse, at Holbækfærgen efter 16 dages fravær i dag torsdag har sat kursen fra værftet på Ærø mod Orø og er “landet” i Orø havn ved 22.30-tiden.

Færgen starter på normal drift i morgen tidlig. Som en lille velkomstsalut sætter “Færgesangen” som er skrevet af og sunget af Merete Ruud Hansen under artiklen. Sangen blev skrevet i 2003, da færgefarten fik ny færge, og er tilegnet “Den sejlende pensionist”, alias Torben Nielsen, som er tidligere overfartsleder.

.

One thought on “Holbækfærgen atter tilbage

Skriv et svar