Knivbevæbnet bande røvede 17-årig

Arkiv foto: Rolf Larsen.

Bevæbnet med springknive røvede en gruppe drenge i går eftermiddag en 17-årig dreng fra Gislinge på Bysøstræde i Holbæk.

Røveriet fandt sted kl. 17.40, da en gruppe på 6-7 drenge truede den 17-årige, så han måtte aflevere en 200 krone-seddel til røverne.

Røverne beskrives som:

A: Mand, ca. 17-20 år, sorte i huden formentlig somalisk af afstamning, talte dansk med accent, 185-190 cm høj, spinkel af bygning, kort sort hår, sort hip hop trøje med lomme foran eller på siden og hætte trukket op, mørke Levi’s bukser og hvide Nike Shox sko medbringende en springkniv med sølvfarvet håndtag med sorte skruer og med et blad på ca. 15 cm

B-G: Mænd, ca. 17-20 år, alle udlændinge, alle undtagen en sorte i huden formentlig af somalisk afstamning mens den sidste er mørk i huden, spinkle med undtagelse af to der var lidt kraftigere, i ført mørkt tøj med hætterne trukket op 5 med knive, primært springknive med blade på ca. 15 cm.

Lokalpolitiet i Holbæk vil meget gerne høre fra vidner, der har overværet optrinnet eller har set nogen af de involverede parter, eller som ud fra signalementerne har en ide om, hvem gerningsmændene er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar