26. april 2024

Hvis det går som det skal med reparationen, så kan færgen kommeud og sejle igen ved middagstid. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt.

Et flertal i klima og miljøudvalget har i dag besluttet, at give færgeudvalgets forslag til besparelser og indtægter en chance frem til september måned.

Dermed er de sene afgange på Holbæk-Orø indtil videre reddet. Det oplyser John Harpøth (O) til Holbaekonline.dk

Det sker dog på betingelse af, at økonomien holder. Sagen vil blive taget op igen til evaluering i september og hvis økonomien til den tid stadig er dårlig, vil de to sene afgange blive fjernet.

Ole Brockdorf (S) kan ikke tilslutte sig beslutningen om at fastholde de sene afgange med betingelser. Han vil i stedet beholde afgangene uden at stille betingelser.

Holbaekonline.dk mødes med politikere
I morgen klokken 13 mødes Holbaekonline.dk til en snak med Ole Brockdorf og John Harpøth på Holbæk Havn. Resultatet kan ses senere i morgen her på Holbaekonline.dk.

2 thoughts on “De sene afgange er reddet – indtil videre

  1. Jungletrommerne løber stærkt her på Orø :
    Knap en halv time efter denne nyhed var sat på Holbaekonline.dk, kom de første kommentarer til netavisens medarbejder på Orø : Orø Taxi: Kan du ikke skrive endnu engang vi mangler chauffører, især nu hvor aftenafgangene ikke bliver sløjfet.
    En af færgemedarbejderne sagde : Hvordan skal vi klare det, nu hvor en medarbejder går på efterløn og en anden er fyret ?
    En servicemedarbejder i Brugsen bosiddeende i Holbæk : Det er dejligt at høre. Så behøver jeg ikke overnatte på Orø, når jeg har de sene aften-lukke-vagter. En kunde i Brugsen : Det er da bedre end ingenting. Men en typisk radikal løsning, den er hverken buh eller bæ. Men jeg håber der er rigtig mange orøborgere der nu vil bruge Orøfærgen også om aftenen. Så får vi måske lov at beholde de sidste færgeafgange !

  2. Vi bliver ved med at bide Holbæk Kommune i haserne. De kan ikke slå os ihjel.

Comments are closed.