SF: Venstre er kloge nok til ikke at danne alternativ flertal på skoleområdet

Louise du Plessis de Richelieu (F) tror ikke Venstre vil lave alternativt flertal på skoleområdet. Foto: Holbæk Kommune

Holbaekonline.dk har spurgt Louise du Plessis de Richelieu fra Socialistisk Folkeparti om Orø Skole er fredet? Og hvor meget (0-3.klasse, administrativt lagt ind under fastlandsskole etc.) efter Carsten Andersens (V) udtalelser om at han ikke ville lukke Orø Skole under lørdagens debat på Orø-færgen. Vi har desuden spurgt om hun tror der er dannet et alternativt flertal på skoleområdet bestående af Socialdemokraterne og Venstre?

Til det svarer Louise du Plessis de Richelieu:

– Vi vil endnu ikke udtale os om Orø skole skal lukke eller ej. Den fremtige skolestruktur er endnu ikke besluttet, men vi tror at Venstre er kloge nok til ikke at gå bag ryggen på de andre partier i konstitueringen og danne et alternativt flertal på skoleområdet.

Læs mere om lørdagens debat og se debatten på web-tv her.

One thought on “SF: Venstre er kloge nok til ikke at danne alternativ flertal på skoleområdet

  1. Vi møder rigtig nok magtens arogance i fru Kardinalinde Richelieus skriverier til sine kære Musketerer, – vi må holde sammen mod borgerne i kommunen. Og fortsætter truende:Jeg håber ikke! – Hvordan vi nogensinde fik valgt fru Richelieu og de andre borgerlige er nok en gåde for mange almindelige mennesker i Holbæk kommune, men det er sjældent at se så stor afstand mellem borger og magthavere. Jeg kan se at i ødelægger Orø, et dejligt samfund, en lille ø midt i Holbæks elendighed. Men det er vel af ren misundelse. Det bliver dyrt for Orø nu, og om nogle få år meget dyrt for Holbæk Kommune

Skriv et svar