26. april 2024

Arkiv foto: Freelancefotografen.dk

Der er ballade i Ladegårdsparken – i aften skal beboerne tage stilling til en mistillidserklæring mod afdelingsformanden i Ladegårdsparken.

Baggrunden for balladen er en sag om brug af penge i den nu hedengangne fodboldklub, FC Ladegårdsparken.

Sagen sig om brug af penge, som fodboldklubben angiveligt ikke havde fået bevilget, ubetalte regninger og manglende regnskaber.

Ifølge formanden for afdelingen, Uffe Frejdal Nielsen blev der aldrig fremlagt et regnskab fra FC Ladegårdsparken og det viste sig, at der ikke havde været afholdt bestyrelsesmøder i FC Ladegårdsparken og at der heller ikke var ført regnskab.

Beskyldningerne er føget mellem FC Ladegårdsparken og bestyrelsen for Ladegårdsparken, ligesom der har været mange rygter i omløb om sagen i den 900 lejemål store afdelign.

I juni måned blev der så fremsat et mistillidsvotum mod formanden og der blev samlet underskrifter ind. Uklarheder omkring underskrifter gjorde, at et afdelingsmøde midt i juni blev suspenderet og udskudt til i aften.

1 thought on “Ballade i Ladegårdsparken

  1. Uffe Frejdal Nilsen. Skriver at dette regnskab blev, aldrig forelagt.
    Søren Løfgreen og Uffe Løfgreen, gik over for at snakke med Jan Ole Madsen den tidligere driftschef, men han var syg, da han blev rask aftalte han ikke et nyt møde med Søren Løfgreen.

    Uffe Frejdal Nielsen siger også, at FC Ladegårdsparken ikke har holdt nogen møder. Det passer ikke, Vi har haft 3 møder og har to referater.

    Uffe Frejdal Nilsen. Skriver at Johnny Døj er næstformand, det er jeg ikke.

    Referat fra. Den 04-08-2009. Fodboldopstartsmøde kl. 19:00 i Musikhuset. Menigt medlem. Johnny Døj.
    Den. 17. november 2009 sendte Uffe Frejdal Nielsen besked til hele bestyrelsen: Jeg skal oplyse at jeg har aftalt et møde med fodboldsdrengene og det bliver sandsynligvis på søndag. men mødet blev holdt i caféen i december 2009.
    Uffe Frejdal Nielsen skriver:
    De beboere der er blevet misbrugt i Bennys spin skal jo ikke lide skade så det skal vendes så det rammer direkte på Benny Kofoed.

Comments are closed.