19. juli 2024

Foto: Rolf Larse

Vandtårnsvej og en del af Skagerakvej skal i de kommende dag asfalteres og det giver trafikale udfordringer.

Udover Vandtårnsvej, så er drejer det sig om den del af Skagerakvej, som løber mellem Gl.Ringstedvej og Stenhusvej.

Selve arbejdet vil, ifølge Holbæk Kommune, foregå i morgen- og dagtimerne i perioden 1. – 9. juli.

Fra på mandag vil der blive udført asfaltering af Vandtårnsvej og Skagerakvej (strækningen mellem Gl. Ringstedvej og Stenhusvej) i Holbæk. Selve arbejdet vil foregå i morgen- og dagtimerne alle dagene. 

For trafikken betyder det, at der i hele perioden vil være anvisninger til trafikanter på Vandtårnsvej.

Skagerakvej bliver fra den 2. juli og perioden ud ensrettet i vestgående retning fra rundkørslen med Gl. Ringstedvej til rundkørslen med Stenhusvej. Og i aften- og natteimerne d. 3. – 5. juli vil der være spærret på stræknngen fra Kløverstien til Gl. Ringstedvej, inkl. rundkørslen.

Bus kører ad anden rute

Asfaltarbejdet får også betydning for bus rute 501A.  Ifølge Rejseplanen.dk vil bussen ikke betjene stoppestederne Claus Norbysvej, Ladegårdsparken midt, Skagerakvej/Gl.Ringstedvej, Kløverstien, Knudskovparken og Ladegårdsparken Vest. Indtil onsdag den 3 juli kl 17, vil der være et midlertidigt stoppested ved indgangen til Ladegårdsparken.

Fra onsdag den 3. juli kl 17 betjenes stoppestedet Ladegårdsparken øst heller ikke; der vil i denne preiode være et stoppested på Tåstrup Møllevej, udfor Discount365.

Ændringerne gælder ifølge Rejseplanen til den 7. juli kl. 7.00.

Leave a Reply