19. juli 2024

Foto: Michael Johannessen.

En af de musikere, som spillede på Skvulp Festival i sidste weekend, er omtalt som krænkende i DR dokumentaren “Sexisme i musikbranchen”.

I udsendelsen fortæller flere kvindelige musikere, at musikeren kom med grænseoverskridende kommentarer om deres kroppe, før de skulle på scenen og optræde, mens han spillede trommer bag dem i TV 2 programmet ‘Toppen af Poppen’.

Trommeslageren Claes Antonsen var i udsendelsen anonymiseret, men er efterfølgende selv stået frem på Facebook, hvor han undskylder for sin opførsel. Han har efterfølgende trukket sig fra både sit band The Antonelli Orchestra og fra alle andre aktiviteter.

Fredag i sidste uge spillede han trommer i Sanne Salomonsens band på Skvulp Festival. Han har nu trukket sig fra Sanne Salomonsens sommerturné.

Leave a Reply