2. april 2023

Camilla Hove Lund blev valgt som borgmester- og spidskandidat. Foto: Venstre.

Torsdag aften holdt Venstre i Holbæk Kommune sin årlige generalforsamling.

Generalforsamlingen, der blev holdt i Sportsbyen, blev indledt med fællesspisning og fællessang, hvorefter den afgående formand, Morten Løvschall, aflagde sin beretning. I den kom han ind på emner som krigen i Ukraine, Venstres frihedspris til Zelenskyj, folketingsvalget, regeringsdannelsen, afstemningen om forsvarsforbeholdet, den lokale initiativpris til Lykkeliga, og igangsættelsen af en skarpere lokal profil så vælgerne kan se Venstres politik mere tydeligt ved næste kommunalvalg.

Thomas Jørgensen blev valgt som ny formand, Camilla Hove Lund blev valgt som borgmester- og spidskandidat og Malene Grandjean blev valgt som folketingskandidat.

Til vælgerforeningens bestyrelse valgtes Arne Herman Nielsen, Bjarne Kongsted, Charlotte Bay Simonsen, Inge Neander, Ivan Hansen, Jørgen Nyborg Andreassen, Kaj Ove Jørgensen, Marianne Brandstrup-Larsen, Mehmet Tamer, Mikael Vester, Mogens Jensen og Morten Løvschall.

Leave a Reply