25. april 2024

Foto: Rolf Larsen.

Det var en alvorlig anmeldelse, som torsdag aften fik politiet til at rykke talstærkt ud til boligområdet Ladegårdsparken og gennemføre undersøgelser af samtlige opgange i to boligblokke.


Artiklen fortsætter under videoen..

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man kl. 20.57 modtog en anmeldelse om, at en maskeret person havde befundet sig i en bil i Ladegårdsparken-området, og at personen skulle have været i besiddelse af noget, der kunne minde om en pistollignende genstand.

Politiet tog anmeldelsen meget alvorligt og kørte med flere patruljer til området og fandt i den vestlige del af boligområdet en efterladt bil, der svarede til beskrivelsen af det køretøj, som den maskerede person havde befundet sig i.

Da der heller ikke umiddelbart var nogen personer i området, afspærrede politiet et område og flere hundepatruljer blev tilkaldt for at undersøge opgangene i to boligblokke, som politiet mener måske kunne være blevet benyttet af en eller flere personer fra det omhandlede køretøj.

Men på trods af flere timers undersøgeler, så fandt politiet, efter eget udsagn, ikke nogen skydevåben eller andre effekter, der i mørke kunne mindre herom.

Ingen er blevet sigtet eller anholdt i forbindelse med politiets undersøgelser i Ladegårdsparken, men anmeldelsen undersøges nærmere i et forsøg på at få klarlagt, om nogen kan drages til ansvar for at have været i besiddelse af noget ulovligt i området, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også: Politiet i større aktion i Ladegårdsparken.