25. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 35-årig mand fra Holbæk blev taget to gange for narkokørsel på 45 minutter.

Første gang var klokken 10.55. er blev den 35-årige standset af en politipatrulje, da han kørte rundt i Haveforeningen Granløseparken på en 45-knallert. Han blev mistænkt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, anholdt og sigtet. Det viste sig, at han ikke have kørekort til den store knallert, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret.

Den 35-årige blev taget med til Holbæk Sygehus, hvor han fik udtaget en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere for euforiserende stoffer.

Da blodprøven var udtaget, blev den 35-årige løsladt kl. 11.11 og afhentet i bil af et familiemedlem.

Politipatruljen forsatte sin patruljekørsel i haveforeningen og opdagede omkring kl. 11.40, at den samme knallert kørte rundt i området. Igen blev knallerten standset og det viste sig, at det igen var den 35-årige mand, som kørte den. Han blev endnu engang sigtet for både kørsel uden førerret og for narkokørsel og han blev igen kortvarigt anholdt og fik udtaget endnu en blodprøve, før han blev løsladt igen.

Den 35-årig kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når de to analyseerklæringer fra blodprøverne foreligger.