5. december 2023

Arkivfoto: <a href="https://unsplash.com/fr/@letskick?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Let's Kick</a> / <a href="https://unsplash.com/photos/PfSIgJXjDW8?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>

En 9-årig dreng blev fredag morgen i en ambulance kørt til undersøgelse på skadestuen efter han var blevet påkørt af en bil.

Uheldet skete kort før klokken otte i krydset Gl. Skovvej – Hovedgaden i Regstrup.

Politiet fik klarlagt, at drengen var kørt på et løbehjul ad Gl. Skovvej mod øst og fortsatte ligeud i krydset, hvor en 53-årig mand fra Sorø var kommet kørende i en personbil i modsat retning. Bilisten foretog et højresving mod Hovedgaden, men ramte under svingningen drengen på løbehjulet. Ifølge politiet kom drengen lettere til skade vil påkørslen.

Bilisten fik en mindre bule i bilen, men slap selv uskadt fra uheldet, og politiet har optaget rapport om uheldet for at få belyst omstændighederne nærmere.