20. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Torsdag eftermiddag ved 13-tiden var en politipatrulje ved Sportsbyen i Holbæk, hvor den fik kontakt til en mand, som virkede påvirket.

Vidner kunne fortælle politiet, at manden i nogen tid havde siddet i bilen, som han skiftevis havde tændt og slukket. Da betjentene henvendte sig til manden, bemærkede de, at han skyndte sig at sætte bilen i frigear og slukke for motoren.

Der var tale om en 32-årig mand fra Holbæk, som skønnedes særdeles påvirket af alkohol og måske også narkotika, hvorfor han blev sigtet for forsøg på at føre køretøj i den tilstand. Det viste sig, at den 32-årige i forvejen var frakendt kørekortet og derfor ikke måtte sidde bag rattet i et køretøj, hvilket han også blev sigtet for.

Den 32-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Da bilen, som den 32-årige befandt sig i, ikke var ejet af ham selv, blev bilens ejer efterfølgende sigtet for at have overladt føringen af køretøjet til en person, som ikke lovligt kunne være fører – selv i ædru tilstand.