19. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

Torsdag klokken 9.00 anholdt politiet en 18-årig mand fra Odsherred i sagen om drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Drabet fandt sted ca. kl. 23.10 torsdag den 3. november foran plecentret på Samsøvej i Holbæk, netop som kvinden var på vej hjem fra arbejde.

Den 18-årige er sigtet for medvirken til drabet.

Han blev afhørt til sagen, men efter en juridsisk vurdering blev der ikke fundet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt senere på dagen. Han er dog fortsat sigtet i sagen, mens efterforskningen fortsætter.

En 24-årig mand og en 33-årig kvinde har siden den 8. november været varetægtsfængslet i drabssagen, og de vil den 6. december ved et retsmøde i Retten i Holbæk få behandlet spørgsmålet om fortsat varetægtsfængsling.