19. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 37-årig mand blev fredag aften ved 21.30-tiden først bragt til skadestuen og herfra overført til et hospitali København efter en voldsom diskussion.

Det var en kvindelig bekendt til den 37-årige, som slog alarm fordi den 37-årige mand havde det dårligt efter et overfald i forbindelse med et besøg hos en 55-årig mand i Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har fået klarlagt, at den 37-årige sammen med den kvindelige bekendte havde været på besøg hos den 55-årige, hvor også en 40-årig mand fra Holbæk kom på besøg. Alle var mere eller mindre påvirket af alkohol, da der opstod en diskussion mellem den 37-årige og den 40-årige. Under diskussionen havde de skubbet til hinanden så den 37-årige var faldet.Det havde han ifølge andre tilstedeværende også gjort forinden på grund af sin påvirkning af alkohol.

Politiet besluttede at anholde den 40-årige, som blev sigtet for vold i anledning af diskussionen og skubberiet mod den 37-årige, så han muligvis fik slået sig eller forværret de skader, han måske tidligere havde pådraget sig ved sine fald.

Der var ikke grundlag for fremstilling af den anholdte i et grundlovsforhør, så han blev løsladt efter afhøring til sagen.

Efterforskningen i sagen fortsætter for at få klarlagt, hvad der rent faktisk er sket på den 55-åriges bopæl og herunder, hvorvidt nogen af den 37-åriges skader skyldes en strafbar handling eller hans egen uforsigtighed, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.