24. marts 2023

PRfoto: Martin Dam Kristensen.

I dag, søndag, besøger to af stjernerne fra Julemandens Datter 3: Den Magiske Tidsmaskine kulturbiografen Frysehuset.
PRfoto: Martin Dam Kristensen.

I dag, søndag, besøger to af stjernerne fra Julemandens Datter 3: Den Magiske Tidsmaskine kulturbiografen Frysehuset.

Cecilia Loffredo og Leonard Ipsen vil skrive autografer fra kl. 15.30 – 15.50. Ved filmforevisningen klokken 16.00 vil de to hovedrolleindehavere introducere filmen.

Julen aflyses

Julemandens Datter 3: Den Magiske Tidsmaskine er en rigtig julefilm, hvor Lucia (spillet af Cecilia Loffredo) sammen med Elias (spillet af Leonard Ipsen) sætter sig for at opklare vad der har fået Julemandsskolens rektor til at aflyse julen.

Sammen rejser de i en magisk tidsmaskine til Viborg anno 1897, og i forsøget på at løse mysteriet havner hun i Ravnereden – et fristed og paradis for børn, der er trætte af deres forældre. Her regerer den sjove og rare Von Ravn, men måske er han ikke helt så rar, som han udgiver sig for at være…

Leave a Reply