24. september 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet rykkede torsdag aften talstærkt ud til en adresse på Holbækvej efter en anmeldelse om et voldeligt overfald og trusler med gevær.

det skete efter politiet kl. 21.51 havde modtaget et alarmopkald om, at en 33-årig mand fra Jyderup var blevet tildelt slag og spark af en 39-årig mand – ligeledes fra Jyderup. Den 39-årige havde efterfølgende truet den 33-årige med en geværlignende genstand.

Fordi anmeldelsen lød på, at der var våben tog politiet ingen chancer og kom talstærkt frem til stedet, hvor de uden dramatik anholdt den 39-årige mand.

Ved ransagning af huset fandt politiet et gevær, som blev taget med.

Det har tidligere fremgået af artiklen, at den anholdte er en 40-årig mand og den forurettede er en 34-årig mand. Dette er blevet rettet efter politiet har oplyst, at mændene retteligt er henholdsvis 39 år og 33 år gamle.