24. marts 2023

Arkivfoto: Pixabay.

Virksomheden J.J. Nyholm A/S blev i slutningen af oktober taget under konkursbegæring - og det har konsekvenser for det arbejde, som virksomheden skulle udføre for forsyningsvirksomheden Fors A/S i Tølløse.

Arkivfoto: Pixabay.

Virksomheden J.J. Nyholm A/S blev i slutningen af oktober taget under konkursbegæring – og det har konsekvenser for det arbejde, som virksomheden skulle udføre for forsyningsvirksomheden Fors A/S i Tølløse.

Ifølge Statstidende tog Skifteretten i Roskilde J.J. Nyholm under konkursbegæring ved et dekret den 27. oktober.

J.J. Nyholm A/S har arbejdet på kloakarbejde på Kvarmløsevej og sidevejene

Siden da, har Fors A/S ikke kunnet foretage sig noget på stedet, og da konkursboet nu har overtaget projektet, må Fors vente indtil boet har meldt ud, om det selv vil køre projektet videre, eller om det ønsker at overdrage det til Fors.

Fors A/S oplyser til Holbaekonline.dk, at der på overfladen er tale om kosmetisk arbejde. Der er blandt andet nogle hækplanter, som skal genetableres ved en håndfuld ejendomme.

Casper Suk Thorlacius, der er Kommunikationskonsulent hos Fors A/S oplyser endvidere, at der i forbindelse med en tv-inspektion desuden er konstateret nogle kvalitetsmæssige mangler under jorden. Det vil formentlig medføre et begrænset gravearbejde af et par dages varighed. Nogle steder kan arbejdet formentlig også klares med en strømpeforing. Fors A/S forventer, at være færdige med arbejdet i indeværende år.

Leave a Reply