24. marts 2023

Foto: Alex Christensen.

Der var masser af blå blink og brandbiler, da Vestsjællands Brandvæsen torsdag eftermiddag gennemførte en øvelse under Holbæk Kommunes administrationsbygning i Kanalstræde.


Video: Alex Christensen.

Der var masser af blå blink og brandbiler, da Vestsjællands Brandvæsen torsdag eftermiddag gennemførte en øvelse under Holbæk Kommunes administrationsbygning i Kanalstræde.

Præmissen for øvelsen var, at der var gået ild i en el-bil, som holdt i parkeringskælderen under administrationsbygningen. Brandfolkene skulle så slukke branden og samtidig forhindre ilden i at brede sig til andre biler eller selve bygningen.

Det var ikke kun brandfolkene, som fik genopfrisket procedurer. Medarbejder i huset var således orienteret om brandøvelsen på forhånd og det var i kommunen aftalt, at husets afdelinger skulle gennemgå evakueringsplanerne, så alle medarbejdere kender til dem, hvis det en dag skulle gå hen og blive alvor.

En fotograf fra Holbaekonline.dk var tilstede og du kan se video og billeder fra øvelsen i denne artiklen.

Leave a Reply