19. april 2024

Billedet er blevet anonymiseret efter der er nedlagt navneforbud i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu en 41-årig litauisk mand for overfaldet på en kvinde mandag morgen på Strandvejen i Svinninge. Ved overfaldet pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu en 41-årig litauisk mand for overfaldet på en kvinde mandag morgen på Strandvejen i Svinninge. Ved overfaldet pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader.

Den efterlyste er den 41-årige [navnet slettet pga navneforbud], som beskrives som værende almindelig af bygning og taler kun sit modersmål (litauisk).

Han er mistænkt for at have overfaldet en 41-årig kvindelig bekendt. Det skete mandag ca. kl 06.10 på Strandvejen i Svinninge, hvor en uoverensstemmelse mellem de to parter endte med, at han anvendte en kniv til at påføre den 41-årige kvinde alvorlige, men ikke livstruende skader, inden han efterlod hende på Strandvejen.

Efter overfaldet flygtede den mistænkte fra stedet ad Solholm mod nord og videre til højre ad Solholmsvej i retning mod jernbanen.

På flugtruten kan den mistænkte have skaffet sig af med effekter, hvorfor beboere i området bedes undersøge deres private områder for genstande, som ikke normalt vil være efterladt i området.

Politiet har i Svinninge by fundet en kniv, som formodes anvendt til overfaldet på kvinden.

Politiet har uden held, ledt efter ham på steder, hvor han kunne formodes at opholde sig og derfor beder Midt- og Vestsjællands Politi nu offentligheden om hjælp til at finde den 41-årige mand.

I forbindelse med efterlysningen har politiet offentliggjort et billede (kan ses i forbindelse med denne artikel) af den efterlyste mand, som, ifølge politiet, kan have barberet dele eller hele skægget af.

Oplysninger om den efterlyste mand gives til efterforskningsafdelingen på Holbæk politistation hos Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Opdatering 30.03.2023: Fotografiet er blevet anonymiseret og navnet på den mistænkte fjernet efter retten i Holbæk d.d. nedlagde navneforbud i forbindelse med, at den mistænkte blev varetægtsfængslet.