Holbækkere genkendt af politiet – sigtet for narkobesiddelse

En politipatrulje genkendte en mand og en kvinde fra Holbæk og det førte til et par sager om besiddelse af narkotika.

Mandag aften ved 20-tiden kørte en patrulje med lokalbetjente fra Asnæs i Nykøbing Sj. by, da de genkendte en 30- årig mand og en 21-årig kvinde – begge fra Holbæk. Manden og kvinden kendte de fra tidligere sager om narkobesiddelse. Patruljen stoppede op for at tage en snak med de to, og i det samme satte de i løb væk fra stedet og ind i en nærliggende indkørsel.

Betjentene satte efter og konfronterede dem med flugten. De nægtede begge at have løbet fra patruljen, og oplyste, at de “bare skulle tisse”.

I gården fandt betjentene 2 gram amfetamin og 3 gram hash som de to indledningsvist intet kendte til, men dog lidt efter erkendte at have kastet fra sig. Manden havde desuden en joint på sig, og de blev begge sigtet for lov om euforiserende stoffer.

Narkoen blev beslaglagt, og de kan begge forvente en bøde i sagen.

Leave a Reply