Politiet søger vidner efter mindre brand i Gislinge

Politiet søger vidner efter en mindre brand ved Dagli’Brugsen og OK tanken på Byvej i Gislinge.

Klokken 02.08 natten til tirsdag blev Vestsjællands Brandvæsen kaldt ud til en brand på stedet. Det viste sig, at der var tale om en mindre brand i en indkøbskurv, hvori der tilsyneladende var anbragt noget tøj. Indkøbskurven stod lige ved siden af en tøjcontainer, der stod på området ved supermarkedet og tankstationen.

Der skete mindre skader på indkøbskurven og dens indhold.

Der var ikke umiddelbart nogen naturlig forklaring på, hvordan ilden er opstået, så det skal politiet nu forsøge at klarlægge bl.a. ved at undersøge videoovervågning i området. I forbindelse med efterforskningen vil politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have set noget mistænkelig i området ved tøjcontaineren ved tankstationen og supermarkedet inden anmeldelsen kl. 02.08. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply