10. juni 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Det blev til et enkelt point, da Holbæk B&I lørdag besøgte Karslunde IF i en kamp, hvor der blev delt ud af både gule og røde kort.

Der skulle gå en halv time, før det første mål blev scoret og det var til hjemmepublikummets begejstring, da Mathias Krogh Moestrup bragte Karlsunde foran 1-0.

På trods af muligheder, så kom der ikke flere scoringer i 1. halvleg og efter pausen skulle der igen gå et godt stykke tid inden der blev scoret. Mark Moesgaard sendte i 64. minut bolden i Holbæk målet og udbyggede dermed Karslundes føring til 2-0.

Det kunne se skidt ud for Holbækkerne, men blot to minutter efter reducerede Jannik Skov Hansen til 2-1, og så var Holbæk på rette vej.

Det var også Jannik Skov Hansen, som i tillægstiden udlignede til slutresultatet 2-2.

Begge hold spillede en intensiv og dramatisk kamp, hvilket antallet kort dommeren fiskede op af lomme også vidner om. Ikke færre end syv gule og to røde præsenterede dommer Steen Jensen for spillerne i løbet af kampen.

Holbæk ligger nu nummer 2 i puljen med 19 point efter Brønshøj, som lørdsag vandt sin kamp mod GVI 4-3 på Tingbjerg Idrætspark og dermed fik tre point og nu har 20 i den samlede stilling.

Leave a Reply