24. september 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Tre bilister blev i løbet af torsag eftermiddag og natten til fredag sigtet for narkokørsel.

Den første blev standset af politiet, da han kom kørende i en personbil på Valdemar Sejrsvej kl. 14.13. Der var tale om en 29-årig mand fra Holbæk, som politiet mistænker var påvirket af hash under kørslen.

Fredag var blot blevet ét minut gammel, da en 24-årig mand blev anholdt og sigtet for narkokørsel i en personbil. Han var mistænkt for at være påvirket af en sand narko-cocktail bestående af cannabis, amfetamin og kokain.

Klokken 00.55 var det så en 29-årig mand, som politiet mistænkte for at være påvirket af narkotika. Han kunne dog ikke gennemføre en narkometertest.

Alle tre bilister blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende, så de vil senere høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.