Tre påvirkede bilister snuppet af politiet

Natten til søndag blev tre bilister sigtet for spiritus- eller narkokørsel – eller begge dele.

Den første bilist blev standset i en personbil på Roskildevej i Tølløse. Der var tale om en 35-årig mand fra Vipperød, som kl. 23.43 blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Klokken 01.00 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Tureby for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil. Han var forinden blevet standset på Skovvejen ved Nr. Jernløse.

En narkometertest indikerede, at den 28-årige var påvirket af kokain under kørslen. Han blev taget med til udtagelse af en blodprøve, som nu skal undersøges for euforiserende stoffer.

På Rosildevej i Li. Grandløse ved Holbæk blev en 27-årig mand fra Roskilde anholdt og sigtet kl. 03.38 for kørsel både i narkotika- og spirituspåvirket tilstand i en personbil.

Også han fik udtaget en blodprøve, der vil blive undersøgt nærmere for både alkohol og euforiserende stoffer.

Alle tre bilister blev løsladt, da politiet var færdige med dem. Men de er fortsat sigtede og kan forvente, at høre nærmere fra politiet, når analyseresultaterne af deres blodprøver foreligger.

Lørdag eftermiddag fik en bilist inddraget førerrettet på stedet. Det kan du læse mere om i artiklen Bilist havde så høj promille, at politiet tog kørekortet med det samme

Leave a Reply