Holbækker involveret i uheld med spritbilist

En 33-årig mand fra Holbæk var lørdag kort før klokken involveret i et færdselsuheld på Vig Hovedgade i Vig.

Uheldet skete, da en 69-årig kvinde fra Vig var kørt i en personbil ad Vig Hovedgade mod vest. Samtidig kørte den 33-årig mand fra Holbæk i en personbil i modsat retning, da de to bilisters venstre forskærme ramte hinanden i et delvist frontalt sammenstød.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 69-årige kvinde viste sig at være påvirket af spiritus under kørslen, så hun blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Ambulancepersonalet bragte den 33-årige til kontrol på skadestuen, men alle parter incl. en passager i den 33-åriges bil var, ifølge politiet, sluppet fra sammenstødet uden behandlingskrævende skader.

Begge parters biler blev bugseret væk fra uheldsstedet.

Leave a Reply